Tgrt Haber

'Karıma ne diyeceğim' demişti! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan ilk kez konuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Kasım 2023 14:20 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 14:20
'Karıma ne diyeceğim' demişti! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan ilk kez konuştu

Banka Müdür Seçil Erzan tarafından 7.5 milyon dolar dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan, mahkemeye delil sunmak için Seçil Erzan ile yaptığı ses kaydından, "Seçil Ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya..." demişti. Aslıhan Doğan Turan konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Arda Turan​, kendisine sürekli arayarak parasını fona yatırmasını söyledikten sonra 7.5 milyon dolar dolandırıldığını söyleyen Arda Turan,  mahkemeye delil olarak banka müdürüyle olan konuşma kaydını sundu. Kayıtta,  ''Seçil ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim?'' dediği görülmüştü. Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan​ sessizliğini bozarak konuyla ilgili olarak ''Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu?'' dedi.

ASLIHAN DOĞAN, KONUŞMAKTAN KAÇINDI 

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre konu hakkında konuşmaktan kaçınan Aslıhan Doğan Turan, "Lütfen, ben o konulara hiç girmeyeyim. Zaten Arda gerekli açıklamayı yaptı. Benden de birkaç yer röportaj istedi ancak geri çevirdim. Konu yargıda, benim konuşmam hiç doğru olmaz. Bana bunları sormayın olur mu? Şu an bir yere yetişmeye çalışıyorum, çok teşekkürler" dedi.

'Karıma ne diyeceğim' demişti! Arda Turan'ın eşi Aslıhan Turan ilk kez konuştu

BANKA MÜDÜRÜNÜN TUTUKLUK HALİNİN DEVAMINA HÜKMEDİLDİ

Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera​ ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan​ hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...