Tgrt Haber

Karnı burnunda pozunu paylaşan Eda Ece, çıkan haberlere isyan etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Aralık 2023 12:02 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 12:05
Karnı burnunda pozunu paylaşan Eda Ece, çıkan haberlere isyan etti

Temmuz ayında Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece, hamilelik haberiyle sevenleri sevince boğmuştu. Setlere geri dönen Ece’nin karnı burnunda paylaştığı poza beğeni yağdı.

Yasak Elma’nın final olmasının ardından basketbolcuBuğrahan Tuncer​ ile evlenen Eda Ece​, 5 aylık hamile. Sosyal medya hesabından hamilelik​ fotoğrafını paylaşan oyuncu, yapılan haberlerden rahatsız oldu.  

EDA ECE’DEN HAMİLELİK POZU 

5 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen oyuncu Instagram hesabından karnı burnunda pozunu "Bu 5 aylık hamile neler yapıyor yakında" ifadesiyle paylaştı. Oyuncunun fotoğrafı 500 binden fazla beğeni aldı.

Karnı burnunda pozunu paylaşan Eda Ece, çıkan haberlere isyan etti

Nisan sonu ve mayıs ayı başı gibi doğum yapacağını dile getiren Eda Ece, ‘Doğumuna kısa süre kala’ gibi başlıklar atılmasına sinirlendi. Oyuncu 5 aylık hamile olduğunu belirterek, doğumun nisan sonu veya mayıs başında olacağı vurguladı.

EDA ECE SETLERE GERİ DÖNDÜ

Hamileliğin ilk 3 ayında zor süreç geçiren Eda Ece, mide bulantılarının azalmasıyla setlere geri döndü. Reklam çekimine 'evet' diyen oyuncu, "Manken bu kez ben değilim. Size büyük bir sürprizim var yakında söyleyeceğim" notuyla çekimden kareler paylaştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...