Tgrt Haber

Karsu destekli ‘Serinyol Müzik Evi' Hatay’da açıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 15:30 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 15:30
Karsu destekli ‘Serinyol Müzik Evi' Hatay’da açıldı

Şarkıcı Karsu Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremde 17 akrabasını kaybetti. Ünlü şarkıcı felaketin birinci yılında ziyaret ettiği Hatay’da Serinyol Müzik Evi' açtı.

Şarkıcı Karsu​ 11 ilimizde büyük kayıplara neden olan 6 Şubat depreminin yıl dönümünde Hatay’a gitti. Karsu’nun öncülüğünde Hollanda Büyükelçiliği'nin destekleriyle Hatay’da ‘Serinyol Müzik Evi' açıldı.

KARSU’DAN HATAY’DA MÜZİK EVİ

Sosyal medya hesabından açtığı müzik evinden kareler paylaşan Karsu, "Music Home Serinyol'u mümkün kılan herkese teşekkür ederim. 'Karsu'nun Mutfağı' yemek kitabımı satın alan herkese özellikle teşekkürler. Hollanda Büyükelçisi Joep Wijnands ve Hollanda Büyükelçiliği'ne Boğaz'da yüzdükleri için teşekkürler. Hollanda'da enstrümanlarını bağışlayan herkese, ekolojik açıdan sürdürülebilir bir müzik evi inşa eden, çalışan ve gönüllü olan herkese teşekkür ederiz." dedi. 

Karsu destekli ‘Serinyol Müzik Evi' Hatay’da açıldı - 1. Resim

Karsu destekli ‘Serinyol Müzik Evi' Hatay’da açıldı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...