Tgrt Haber

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci'den hayranlarını sevindiren paylaşım!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Kasım 2022 14:07 - Güncelleme : 30 Kasım 2022 14:30
Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci'den hayranlarını sevindiren paylaşım!

Amasya'da, turneden dönen Baş Belası adlı tiyatro ekibini taşıyan minibüs tırla çarpışarak feci bir kaza yapmıştı. Kazada tiyatro ekibinden hayatını kaybedenler Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu oldu. Ağır yaralanan tiyatro oyuncusu Sergen Deveci ise uçakla İstanbul'a sevk edilerek, ameliyata alınmıştı. Deveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sevenlerini mutlu etti.

Tiyatro ekibini taşıyan minibüsün turne dönüşü yaptığı kaza, geçen hafta tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. 3 tiyatro emekçisinin ölümüne neden olan kazada Ceyhun, Fersoy, Melis İşiten ve Sergen Deveci de yaralı kurtuldu. Ağır yaralanan Deveci’nin ameliyatı iyi geçti ve kendi hesabından yaptığı paylaşımlarla sevenlerini rahatlattı. Vefat eden arkadaşlarının cenaze törenine katılamayan Sergen Deveci, “Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum” paylaşımında bulundu. Ayrıca son durumuyla ilgili Instagram hesabından balon fotoğrafları paylaştı.

"YENİ NEFESİM…"

Sergen Deveci paylaşımında tedavi sürecinin iyiye gittiğini belirterek, "Sıradan balonlar değil, yeni nefesim ile şişirilmiş balonlar" ifadelerini kullandı.

“SEVGİNİZİ KISACIK SÜREDE GAYET DERİNDEN HİSSETTİM”

Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım.
Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum.
Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin.

Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci'den hayranlarını sevindiren paylaşım!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...