Tgrt Haber

Kazada eski eşinin de olduğu Uraz Kaygılaroğlu açıkladı: Çok feci bir kaza yaşadılar!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Kasım 2022 12:15 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 12:31
Kazada eski eşinin de olduğu Uraz Kaygılaroğlu açıkladı: Çok feci bir kaza yaşadılar!

Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün Amasya- Çorum kara yolu üzerinde yaptığı kazada 3 oyuncu Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy’un yaralandığı kazada Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten de bulunuyordu. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili video yayınladı.

Gece meydana gelen kazada 3 tiyatrı oyuncusu hayatını kaybederken 8 oyuncu yaralandı. Yaralananlar arasında Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi ve kızının annesi Melis İşiten de bulunuyor. Seyahatte olan Kaygılaroğlu, haberi yolda aldı. Konuyla ilgilivideo yayınladı.

“ÇOK KORKTUK, ÇOK FECİ BİR KAZA YAŞADILAR”

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu​, kazayla ilgili, "Merhabalar arkadaşlar, dün yaşanan trafik kazasından itibaren Melis ile irtibat halindeyiz. Çok korktuk, çok feci bir kaza yaşadılar. Hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Sizde mesajlar atmışsınız. İyi mi değil mi diye. Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi, değerleri iyi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi. Ufak tefek yaraları var tabi ki ama durumu iyi. Sergen​'in durumu biraz daha ağır. Bilgilerim bu kadar." ifadelerini kullandı.

Kazada eski eşinin de olduğu Uraz Kaygılaroğlu açıkladı: Çok feci bir kaza yaşadılar!

OYUNCULARIN KAZADAN BİRKAÇ SAAT ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...