Tgrt Haber

Kenan İmirzalıoğlu, ihanet iddialarına eşi Sinem Kobal ile birlikte cevap verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
02 Aralık 2023 10:44 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 10:45
Kenan İmirzalıoğlu, ihanet iddialarına eşi Sinem Kobal ile birlikte cevap verdi

Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, parmakla gösterilen çift kameralar önüne geçip iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz haftalarda bir sosyal medya​ kullanıcısı "Selena aldatıldı" iddiasında bulunmuş ve her yerde haber kısa sürede yayılmıştı. Kenan İmirzalıoğlu​, iddiaları yalanlasa da ilk kez Sinem Kobal​ da iddialar hakkında konuştu.

“BİR DELİ KUYUYA TAŞ ATIYOR”

2016 yılında nikah masasına oturan ve 2020 ile 2022 yıllarında kızlarını kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyayı karıştırmıştı. Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ı aldattığı iddia edildi. 2. Sayfa'ya özel açıklama yapan çift, ihanet söylentisinin gerçeği yansıtmadığını, evliliklerinde de herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi. Eşi Sinem Kobal ile birlikte Magazin Hattı mikrofonlarına konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar. O haber nereden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz." sözleriyle eşi Sinem Kobal’ın yanında da iddiaları yalanlamış oldu.

Kenan İmirzalıoğlu, ihanet iddialarına eşi Sinem Kobal ile birlikte cevap verdi

KENAN İMİRZALIOĞLU, EŞİ SİNEM KOBAL'I CANLI YAYINDA ANLATTI 

Katıldığı programda Sinem Kobal ile evlenmeyi kafasına dördüncü buluşmada koyduğunu anlatan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal için, "Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu. Sinem latife yapmış, olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve iki çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum. Gözden ve nazardan korkuyorum, bunları böyle konuşuyorum ama daha sonra evde tansiyon yükseliyor." demişti. 

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...