Tgrt Haber

Kenan İmirzalıoğlu sorulan soru karşısında gülme krizine girdi! Bir süre kendine gelemedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2024 14:18 - Güncelleme : 11 May 2024 14:32

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster? Yarışma programında gülme krizine girdi. Ünlü isim, bu kez 30 bin TL değerindeki sesli soruyu duyunca ciddiyetini koruyamadı.

Son yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında yarışmacı, 6. soruya kadar geldi. Sesli gelen soruda oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış şarkı başta Kenan İmirzalıoğlu​ olmak üzere stüdyodakileri gülme krizine soktu. 

KENAN İMİRZALIOĞLU GÜLME KRİZİNE GİRDİ 

Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programında 6. soruda 'Oyuncak plastik tavukların çıkardığı komik sesle yorumlanmış bir versiyonunu dinlediğiniz "Don't Speak" adlı şarkının orjinali, No Doubt grubunun da solisti olan hangi şarkıcıya aittir?' sorusu soruldu. Şıklarda ise A- Britney Spears, B- Christina Aguilera, C-Gwen Stefani, D-Dua Lipa yer aldı. Duyduğu ses karşısında gülme krizine giren Kenan İmirzalıoğlu, bir süre ciddiyetini koruyamadı. O eğlenceli anlar sosyal medyada ilgi gördü. 

Kenan İmirzalıoğlu sorulan soru karşısında gülme krizine girdi! Bir süre kendine gelemedi - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...