Tgrt Haber

Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu yine şaşırttı! 20 metre tıra araç yükledi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Ekim 2023 09:44 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 09:44

Kullandığı araçlarla her seferinde şaşkınlık oluşturan Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, bu sefer ise 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi.

Kenan Sofuoğlu​'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, sosyal medyada paylaşılan bir video ile yine yürekleri ağza getirmeyi başardı. Bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra​ iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükleyen Zayn, kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

4 yaşındaki Zayn, kaza geçirmişti!- Detaylar için tıklayın 

 KENAN SOFUOĞLU’NUN 4 YAŞINDAKİ OĞLU TIR KULLANDI

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu, dur durak bilmiyor. Kullandığı araçlarla gündeme gelen Zayn, bu sefer ise 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüsü yükledi. Zayn Sofuoğlu'nun sosyal medya hesabından '20 metre tır yüklendi hazır' notuyla paylaşılan video, kısa sürede 600 binin izlenme aldı.

Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu yine şaşırttı! 20 metre tıra araç yükledi

 

KENAN SOFUOĞLU'NUN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ 

Daha önce TGRT Haber'de de yer verdiğimiz bilgiler göre; Sofuoğlu sık sık oğlunun motosiklet sürdüğü anları takipçileriyle paylaşıyordu. Küçük Zayn bu sefer motorsiklet kullanırken kaza yaptı.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kenan Sofuoğlu paylaşımına "Ağlıyor ama acıdan değil yarışı kazanamadığı için. Sonra tekrar piste çıkıp kazanıyor" yazdı. Bu paylaşım takipçilerini ikiye böldü. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...