Tgrt Haber

"Kendi meslektaşım tarafından dolandırıldım" diyen Alişan, her şeyi tek tek anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah
05 Aralık 2023 16:00 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 16:00
"Kendi meslektaşım tarafından dolandırıldım" diyen Alişan, her şeyi tek tek anlattı

Konser öncesi muhabirlerin sorularını cevaplayan Alişan, gündemden düşmeyen futbolcuların dolandırılma olayıyla ilgili, “Ben meslektaşlarım tarafından dolandırıldım” dedi.

Önceki akşam Girne’de konser veren Alişan, muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isimlerin yaşadığı dolandırıcılık​ olayı hakkında da konuşan Alişan, şaşırtan bir itirafta bulundu. Daha önce dolandırıldığını söyleyen Alişan, bu kişinin kendi meslektaşı olduğunu da dile getirdi. 

MESLEKTAŞLARIM TARAFINDAN DOLANDIRILDIM

Şarkıcı​ Girne’de verdiği konser öncesi son dönemde ünlülerin yaşadığı dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Ben öyle fon falan işlerinden anlamam. Böyle şeylere para yatırmadım ama daha önce sahneye çıkışta paramı alamadığım çok oldu. Dolandırıldığım oldu. Hatta ünlü bir şarkıcı arkadaş, benim yerime konser parasını almış. Bana konser bağlamışlardı bundan yedi, sekiz yıl önce... 'Konser parası bende uçağa binmeden yolluyorum' dedi. Sonra kendisine bir daha ulaşamadık" dedi.

"Kendi meslektaşım tarafından dolandırıldım" diyen Alişan, her şeyi tek tek anlattı

DOLANDIRICILIK OLAYI NEDİR?

Arda Turan ve Emre Belözoğlu gibi futbolcuların içinde bulunduğu 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan tutuklanırken, olayla ilgili dava devam ediyor. 

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...