Tgrt Haber

15 senedir aynı tişörtü giydiğini söyleyen Kerem Bursin galaya 65 bin lira değerindeki pantolonla katıldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2022 10:17 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 16:33
15 senedir aynı tişörtü giydiğini söyleyen Kerem Bursin galaya 65 bin lira değerindeki pantolonla katıldı!

Oyunculuğunun yanı sıra sık sık özel hayatıyla gündeme gene Kerem Bursin, önceki gün ‘A Todo Tren 2’ filminin galasındaydı. İspanya’da düzenlenen galaya davetli olarak katılan Bursin, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şıklığıyla dikkat çeken oyuncunun üzerindeki pantolonun fiyatının ise 65 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Yurtdışındaki Türkler tarafından da bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu​ Kerem Bursin, küçük bir rol oynadığı ‘A Todo Tren 2’ filminin İspanya’da düzenlenen galasındaydı. Öğlen saatlerinde düzenlenen galaya şık bir kombinle gelen Bursin, hayranlarının ilgisiyle karşılandı.

BURSİN’İN PANTOLONU 65 BİN TL DEĞERİNDE

Ünlü oyuncunun üzerinde dünyaca ünlü bir markanın 2022 sonbahar koleksiyonundan parçalar bulunuyordu. Bursin’in şık kombinindeki beyaz pantolonun fiyatı 65 bin TL olduğu öğrenildi.

"15 SENEDİR AYNI TİŞÖRTÜ GİYİYORUM"

Geçtiğimiz aylarda kıyafet tercihleriyle ilgili konuşan Kerem Bürsin​, "Bende bir tişört var, 15 senedir onu giyiyorum. Toplasan 3 pantolonum vardır. Takım elbiseleri sayarsak 6 falandır. Benim en eski tişörtüm 18 senelik. Annem bundan nefret ediyor olsa da halen giyiyorum. Kullanmadığım kıyafetleri veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

15 senedir aynı tişörtü giydiğini söyleyen Kerem Bursin galaya 65 bin lira değerindeki pantolonla katıldı!

KEREM BURSİN KİMDİR?

4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da doğan Kerem Bursin,  babasını işi dolayısıyla çocukluğunda ülke ülke gezdi. Liseyi Teksas’ta okudu. Üniversite eğitimi için Boston’a taşınan Kerem Bursin, Emerson College’da oyunculuk eğitimi aldı. Birçok ünlü isimden de oyunculuk dersi alan Bursin, daha sonra Türkiye’ye gelerek oyunculuk yapmaya başladı. 2013 yapımı “Güneşi Beklerken” dizisinde Hande Doğandemir ve Emre Kınay ile başrolü paylaşan Kerem Bursin ayrıca “Unutursam Fısılda”, “Şeref Meselesi”, “Can Feda” gibi yapımlarda yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...