Tgrt Haber

Kerem Kupacı nikah masasından böyle kaçtı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
04 Temmuz 2024 09:16 - Güncelleme : 04 Temmuz 2024 09:17

Hayat Bilgisi dizisinin Pikaçu'su Kerem Kupacı dün akşam sade bir törenle avukat Ece Ceyhanlı ile evlendi. Kerem Kupacı'nın kaçma teşebbüsü eğlenceli anlara sahne oldu.

Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Serhan Arslan, Paşhan Yılmazel ve Ümit Erdim​ gibi oyuncuların yer aldığı Hayat Bilgisi​ dizisi oyuncu Kerem Kupacı evlendi. Ünlü oyuncuların akın ettiği düğüne eğlenceli anlar damga vurdu. 

KAÇAK DAMAT! KEREM KUPACI EVLENDİ

53 yaşındaki Kerem Kupacı dün akşam avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile Sedef Adası'nda evlendi. Nikah kıyıldığı esnada düğünden kaçma şakası yapan Kerem Kupacı gelen konukları güldürdü. 

Kerem Kupacı nikah masasından böyle kaçtı! - 1. Resim

HAYAT BİLGİSİ OYUNCULARI DÜĞÜNDE BULUŞTU 

Kerem Kupacı'nın Pikaçu, Ümit Erdim'in Var mısın Arif rolüyle yer aldığı Hayat Bilgisi oyuncuları düğünde buluştu. Diziden sonra yakın arkadaş olan iki oyuncu dün akşam evlenen Kerem Kupacı'nın düğününde buluştu. 

Kerem Kupacı nikah masasından böyle kaçtı! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...