Tgrt Haber

Kim der 3 çocuk annesi? 19 günde 10 kilo veren Wilma Elles, uyguladığı diyeti paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ekim 2023 17:49 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 17:50
Kim der 3 çocuk annesi? 19 günde 10 kilo veren Wilma Elles, uyguladığı diyeti paylaştı

Üç hafta önce üçüncü çocuğunu kucağına alan Wilma Elles, doğum kilolarından kurtuldu. 19 günde 10 kilo veren oyuncu, uyguladığı yöntemleri takipçileriyle paylaştı. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Wilam Elles, üçüncü çocuğunu yaklaşık 3 hafta önce kucağına aldı. Bir kızı daha olan 37 yaşındaki oyuncu​, fit haliyle dikkat çekti. 

"SPOR YASAK OLDUĞUNDAN DİYET UYGULADIM"

Wilma Elles​, Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenmişti. Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi isimli ikizleri olan oyuncu, 3 hafta önce ise bir kız çocuğu daha dünyaya getirdi. Hamilelik döneminde 18 kilo alan oyuncu uzman doktor eşliğinde kilolarından kurtuldu. Wilma Elles, yaşam koçunun yönlendirmesiyle yaklaşık 3 haftada fazla kilolarından kurtuldu. Doğumdan sonra 10 kilo veren Wilma Elles, spor yapamadığını ancak diyetle kilolarını verdiğini paylaştı. 

"RUHUMUZU DA BESLEMELİYİZ"

Kilo verme​ süreci hakkında bilgi veren oyuncu Wilma Elles, “Yaşam koçumla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” dedi.

Kim der 3 çocuk annesi? 19 günde 10 kilo veren Wilma Elles, uyguladığı diyeti paylaştı

YAŞAM KOÇU BİR BİR YAPILMASI GEREKENLERİ SIRALADI 

Yaşam Koçu Kumru Köseler, kilo verme sürecindende bahsetti. Köseler, 

-"Yapılması gerekenler belli. Uyku düzenine dikkat etmek. Bebek küçük olduğu için maalesef uyku düzeni henüz tutmayabiliyor. 

-Bol su içilecek, yürüyüşler yapılacak. Onlardan ziyade yenmemesi gerekenler var. 

-Hayat paylaştıkça güzel, andan ibaret, biz de anı yaşayalım. Hayatı ıskalamayalım. Frekansımız yüksek olsun diyelim. 

-Şikayet şikayeti, şükür şükrü artırır ya biz neyi sunarsak onu çoğaltıyoruz. Kural yok. Şunu yapacaksın, bunu yapacaksın o yanlış biliniyor. Her insan kendine hastır. Kendi farkındalığını, farkına varmasını ve bu hayatta neyi daha iyi yapabileceğini ve kendi versiyonunun en iyisini bulmaya çalışmak gerek." dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...