Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu kendine hakim olamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Kasım 2023 09:21 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 09:21
Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu kendine hakim olamadı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Filistin sorusu üzerine İmirzalıoğlu, yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

Kim Milyoner Olmak İster​ yarışmasında sorulan Filistin​ sorusu üzerine Kenan İmirzalıoğlu​'nun konuşması sosyal medyada ses getirdi. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Gazze​'de yaşananlara dair konuşarak "Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz, içimiz yanıyor..." dedi.

KENAN İMİRZALIOĞLU, GAZZE HAKKINDA KONUŞTU

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı Eyüp İşler, 1 milyon TL değerindeki soruyu açtırmayı başardı. 1 milyon TL'lik soru Filistin ile ilgiliydi. Yarışmacı soruya doğru cevap verirken, sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu söz alarak Gazze'de yaşananlar hakkında konuştu.

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu! Kenan İmirzalıoğlu kendine hakim olamadı

"ORADAKİ İNSANLAR İÇİN DUA EDİYORUZ"

Soru üzerine Filistin'de yaşananlara ilişkin konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "İnşallah o topraklara barış gelir, oradaki sivil insanların ölümü son bulur. Şu sivillerin ölmesi hepimizin içini acıtıyor. Gazze'deki sivilleri, bütün dünya bir gözünü kapatarak, bir kulağını tıkayarak izliyor. Gerçekten haklının yanında olmuyorlar. İnşallah kendini büyük gören ülkeler, insani vicdani bir şekilde son bulur. Oradaki insanlar için dua ediyoruz." sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...