Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar: Joker hakkını kullandı, evlilik teklifi etti!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2022 09:20 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 09:52

Türkiye'nin sevilen yarışma programlarından Kim Milyoner Olmak İster, ilginç bir ana daha ev sahipliği yaptı. Programa katılan yarışmacılardan biri, evlilik teklifinde bulundu.

Ekranların sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster​, sorularının yanı sıra yaşanan olaylarıyla da damga vuruyor. Milyonların severek izlediği yarışma programı, Kenan İmirzalıoğlu​'nun sunumuyla yeni sezonunda da devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda programa katılan yarışmacılardan biri, eşini arayarak onu çok sevdiğini ve yakında geleceğini söylemişti. Şimdi ise başka bir yarışmacı, bu olayı biraz daha ileri taşıdı.

Kim Milyoner Olmak İster'in bu haftaki bölümünde güzel anlar yaşandı.  Etimesgut'ta park görevlisi olarak çalışan Erol Yılmaz adlı yarışmacı sevgilisine evlenme teklifinde bulundu. Hem güldüren hem şaşırtan bu anlar, izleyenleri ekrana kilitledi.

TELEFON JOKER HAKKIYLA BABASINI ARADI

4. soruya gelmeyi hak kazanan yarışmacı, 'Hangi adda, Trabzon​'a özgü tatlı vardı?' sorusunda telefon joker hakkını kullandı. Sevgilisi Damla Hanım'ın babasından yana joker hakkını kullanan Erol Yılmaz, önce babasından isteyerek daha sonra Damla Hanım'a evlenme teklifinde bulundu.

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar: Joker hakkını kullandı, evlilik teklifi etti!

Büyük bir şaşkınlıkla karşılaşan Damla Hanım 'Evet' diyerek coşkulu anlara neden oldu. 5. soruda yarışmadan çekilen Erol Yılmaz adlı yarışmacı en büyük ödülünü alarak alkışlarla yarışmadan uğurlandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar: Joker hakkını kullandı, evlilik teklifi etti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...