Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ bile ilk estetiğini oldu! Hayranları ikiye bölündü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Eylül 2023 13:45 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 14:25
Kıvanç Tatlıtuğ bile ilk estetiğini oldu! Hayranları ikiye bölündü

Kıvanç Tatlıtuğ ilk diş estetiğini mart ayında olmuş ve değişimini kısa sürede fark eden hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını dinledi ve tekrar operasyon geçirdi.

Aile dizisinde rol alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ​, son görüntüsüyle hayranlarını ikiye böldü. Daha önce diş estetiği haberleriyle gündeme gelen sanatçı, son fotoğraf karesiyle tekrar yaptırdığı diş estetiğiyle magazin sayfalarında yer aldı.  

KIVANÇ TATLITUĞ'UN DİŞ ESTETİĞİ HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim​, 70. yaşını kendisi için İstanbul Boğazı'nda düzenlenen bir partiyle kutladı. Bu partiye katılan isimler arasında Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan Doğulu​ ve Beren Saat​ yer aldı. Tatlıtuğ'un bu gecede paylaşılan fotoğrafındaki değişimi dikkat çekti. Diş estetiği yaptırdığı iddia edilen oyuncu hayranlarını ikiye böldü. 

Kıvanç Tatlıtuğ bile ilk estetiğini oldu! Hayranları ikiye bölündü

KIVANÇ TATLITUĞ HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ 

Daha önce de diş estetiği yaptırdığı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarının eleştirlerilerini dikkate almış ve doğal görünümüne geri dönmüştü. Oyuncunun son karesinde yine diş estetiği iddiaları ortaya atıldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un son hali hayranlarını ikiye böldü. Kimi çok beğenirken, kimi ise oyuncuyu yapay gösterdiğini dile getirdi. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayten Darik 9 Eylül 2023 21:13

Her hali güzel,ama şimdi daha guzrl oldu. ASLAN PARÇASI

Sonraki Haber Yükleniyor...