Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! 3. Kez koronavirüse yakalandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
17 Ekim 2023 14:44 - Güncelleme : 17 Ekim 2023 14:44
Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! 3. Kez koronavirüse yakalandı

Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı Aile dizisinin çekimlerine devam eden Kıvanç Tatlıtuğ, 3. Kez koronavirüse yakalandı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un bir kez daha koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Hafta sonu ateşlenen oyuncunun yaptırdığı test sonucuna göre, koronavirüse yakalandığı anlaşıldı.

KIVANÇ TATLITUĞ​, 3. KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI 

Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun tempoda bölümü yetiştirmek için çalışıyor. Oyuncu, geçtiğimiz hafta sonu kendini iyi hissetmediği için test yaptırdı. Daha önce 2 kez koronavirüse yakalanan oyuncu, 3. kez koronavirüse yakalandığını öğrendi.

Kıvanç Tatlıtuğ korkuttu! 3. Kez koronavirüse yakalandı

3 GÜN SONRA TESTİ NEGATİFE DÖNDÜ 

Test sonucunu öğrenir öğrenmez kendini izole eden Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve bebeği Kurt Efe‘ye kovid geçirmemek için çok dikkatli davrandı. Evde ayrı bir odada kalan Tatlıtuğ’un 3 gün sonra test sonuçları negatife döndü. Ünlü oyuncu yarın Aile dizisinin setine katılacak.

 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...