Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e 2. şok! Ailece koronavirüse yakalandılar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
05 Kasım 2022 13:45 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 14:09
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e 2. şok! Ailece koronavirüse yakalandılar

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, vaktinin çoğunu eşi Başak Dizer ve geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen oğlu Kurt Efe ile geçiriyor. Kameralardan uzak bir hayat süren çiftten üzücü haber geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

Nisan ayında oğlu Kurt Efe'ye kavuşan Kıvanç Tatlıtuğ​ ve Başak Dizer​ çifti, senenin çoğunu Bodrum​'da geçiriyor. Sakin bir hayat süren ve kameralara çok yansımayan ikiliden üzen haber geldi. 2. kez koronavirüse yakalanan çift, sevenlerini endişelendirdi. 

KIVANÇ TATLITUĞ VE BAŞAK DİZER ÇİFTİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI 

Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş belirtisi sonrası koronaviürs testi yaptıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin testi pozitif çıktı. Bodrum'daki evlerinde karantinaya çekilen Tatlıtuğ Ailesi'nin hastalığı hafif atlattığı bilgisi verildi. Kıvanç Tatlıtuğ'un, iki projesinin olduğu Netflix'in gecesinde de bulunmayan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un bu sebeple gecede yer almadığı öğrenildi. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'e 2. şok! Ailece koronavirüse yakalandılar

GEÇTİĞİMİZ YILDA KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

Geçtiğimiz yılda koronavirüse yakalanan Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, hastalığıyla ilgili öksürük ve yüksek ateş belirtisisnin görüldüğünü açıklamıştı. Geçen yılda hastalığı hafif atlatan oyuncunun bu yıl ise oğlu bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...