Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bıyıklı imajını görenler, TİP Başkanı Erkan Baş'a benzetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Nisan 2023 12:38 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 03:00
Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bıyıklı imajını görenler, TİP Başkanı Erkan Baş'a benzetti!

Yakında yayınlanacak yeni filmi Boğa Boğa'daki bıyıklı imajıyla Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'a benzetilen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada gündeme oturdu. "Erkan Tatlıtuğ" adıyla gündem olan Baş ve Tatlıtuğ için çok sayıda yorum yapıldı.

Aile dizisindeki Aslan karakteriyle konuşulan ve gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ​, yakında Netflix’te yayınlanacak yeni filmi Boğa Boğa ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Funda Eryiğit’le başrolünü paylaştığı yeni filmi için imaj değişikliğine giden Tatlıtuğ’un bıyıkları gündem olurken sosyal medya kullanıcıları Türkiye İşçi Partisi genel başkanı Erkan Baş’a benzetti. "Erkan Tatlıtuğ" adıyla gündem olan ünlü oyuncuya "Seçimi hemen atlatalım Kıvanç Tatlıtuğ'u Erkan Baş​ olarak görmeye başladım" şeklinde yorumlar geldi.

"ERKAN TATLITUĞ"

Aradıkları huzuru bulmak için Ege'de bir köye yerleşen İstanbullu bir çiftin hikayesini konu eden filmde Tatlıtuğ'un filmdeki bıyıklı imajı Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'a benzetildi. Twitter'da "Erkan Tatlıtuğ" adıyla trend olan Tatlıtuğ ve Baş için kısa sürede binlerce yorum yapıldı. İkiliyi birbirine benzeten birçok kullanıcı "Seçimi hemen atlatalım Kıvanç Tatlıtuğ'u Erkan Baş olarak görmeye başladım" yorumu yaptı. İşte yapılan yorumlardan bir kısmı...

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bıyıklı imajını görenler, TİP Başkanı Erkan Baş'a benzetti!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...