Tgrt Haber

Kıyafeti eleştirilen Farah Zeynep Abdullah meğerse servet ödemiş

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Kasım 2023 14:35 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 14:35

Bihter filminin galasında giydiği kıyafet nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Farah Zeynep Abdullah’ın elbisesinin fiyatının 124 bin 378 lira olduğu ortaya çıktı.

Bihter filminin galası görkemli törenle dün akşam gerçekleşti. Törene Hande Ataizi​ ve Farah Zeynep Abdullah​'ın barışmasının yanı sıra filmin başrol oyuncusu Farah'ın giydiği kıyafet​ de çok konuşuldu. Daha önce Bergen'in galasına ütüsüz tulumla katılan oyuncuya eleştiri yağmıştı. 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN KIYAFETİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI 

Dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen Bihter filminin galasına Farah Zeynep Abdullah’ın tarzı damga vurdu. Oyuncunun elbisesinin fiyatını duyanlar ise bir kez daha şaşırdı. “Farah Zeynep Abdullah’ı kim giydiriyor acaba?, Farah kendine acilen stilist bulmalısın, Bu fiyata bu elbise” gibi yorumlar yapıldı. Abdullah, Bergen'in galasında da giydiği tulumla günlerce konuşulmuştu. 

Kıyafeti eleştirilen Farah Zeynep Abdullah meğerse servet ödemiş

GALADA KÜSLÜKLER DE KONUŞULDU

Galanın çok konuşulan bir diğer olayı ise daha ömce kavga ettikleri konuşulan Farah Zeynep ve Hande Ataizi'nin kameralar önünde sarılması oldu. Muhabirlerin soruları üzerine Abdullah ve Ataizi birbirine sarılarak “küs değiliz” dedi. Hande Ataizi "Barış sağlandı mı?" sorusu üzerine "Biz küsmedik ki! Galada göreceksiniz zaten dedim…Bu film bana ilk geldiğinde Farah en sevdiğim oyuncu olduğu için mutlu oldum. Biz filmde iyi bir ikili olduk. “ dedi. 

 

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...