Tgrt Haber

Kızı 7 kez ameliyat olan Sinan Özen'in sözleri yürek dağladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
03 Ocak 2024 09:39 - Güncelleme : 03 Ocak 2024 09:39
Kızı 7 kez ameliyat olan Sinan Özen'in sözleri yürek dağladı

Şarkıcı Sinan Özen, katıldığı programda doğduktan sonra 7 kez ameliyat geçiren kızı Neva için konuştu. Özen, “Maalesef mezar yeri bile hazırlamıştık” dedi.

Yılbaşı gecesi katıldığı programda ikiz kızları doğduktan sonra kızlarından Neva’nın bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 7 kez ameliyat​ olduğunu dile getiren şarkıcı Sinan Özen, eşi ile birlikte geçirdiği zor zamanlardan bahsetti.

"MEZAR YERİ BİLE HAZIRLAMIŞTIK"

2020 yılında baba olan 58 yaşındaki şarkıcı Sinan Özen, minik kızı Neva, doğduğu günden beri sağlık problemleriyle mücadele ediyor. Kızının 7 kez ameliyat olduğunu söyleyen şarkıcı, "Kızım bağırsak rahatsızlığı nedeniyle doğumunun ardından 7 kez ameliyat oldu. Çok zor zamanlar geçirdik. Şimdi ise Serebral Palsi denilen hastalığın teşhisi konuldu... Ben hep umutluydum. Son ameliyatının ardından doktorlar ‘Artık yapacağımız bir şey yok’ dediler, bana vedalaşmamız gerektiğini söylediler. Maalesef mezar yeri bile hazırlamıştık ama umudumuzu hiç kaybetmedik. Doktorlara da 'Hastaneden çıkarmayacağım, burada şifa bulacak' demiştim. Öyle de oldu. Tedavisi bir noktaya geldi." ifadelerine yer verdi.

Kızı 7 kez ameliyat olan Sinan Özen'in sözleri yürek dağladı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...