Tgrt Haber

Kızıl Goncalar dizisi için Aile Bakanlığı devreye girdi, çekimler iptal edildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
25 Aralık 2023 13:58 - Güncelleme : 25 Aralık 2023 14:21
Kızıl Goncalar dizisi için Aile Bakanlığı devreye girdi, çekimler iptal edildi

RTÜK’ün de devreye girdiği Kızıl Goncalar dizisinin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Darülaceze’deki çekimleri iptal edildi.

Özge Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar​ dizisi bazı sahneleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu. RTÜK​'ün de radarına giren Kızıl Goncalar dizisinin Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Darülaceze’deki çekimler iptal edildi.

ÇEKİMLER İPTAL EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin önce Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı milyonlarca lira harcanarak yeniden dekore edilen 2 mekanındaki çekim izinleri iptal edilmişti. Bu sabah da Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Darülaceze’deki çekimlerin iptal edildiği öğrenildi.

Kızıl Goncalar dizisi için Aile Bakanlığı devreye girdi, çekimler iptal edildi

SET DURDU

Dizide doktor Levent karakterini oynayan Özcan Deniz’in hastane sahnelerinin çekildiği mekandaki çekim izinleri iptal edildi. Set ikinci kez dururken, çekimler için yeni mekan arayışı başladı.

DİZİYİ PROTESTO ETTİLER 

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin bazı sahneleri büyük ses getirdi. Kırbaç sahnesiyle dikkat çeken ve RTÜK'ün de radarına giren Kızıl Goncalar dizisi Mil-Diyanet Sen üyeleri, tarafından protesto edildi. Zeytinburnu'ndaki FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, tepkilerini içeren dövizler taşıdı.

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...