Tgrt Haber

Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
23 Eylül 2024 04:46 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 04:47
Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi

Kızıl Goncalar dizisinin final tarihi belli oldu. Sezon finaliyle dikkatleri üzerine çeken dizinin ikinci sezon yayınlanma tarihi olarak 30 Eylül ilan edilmişti. Dizinin ne zaman biteceğini yapımcı Faruk Turgut açıkladı.

Kızıl Goncalar dizisi 2'inci sezonunun yayınlanacağı 30 Eylül Pazartesi günü izleyicileriyle buluşacak. Sezon finalinde yaşanan entrikalarıyla yeni sezonu merak edilen dizinin bitiş tarihi de belli oldu. İzleyicilerini üzen açıklama yapımcı Faruk Turgut'tan geldi.

Uzun zamandır ekranlara ara veren Özgü Namal'ı yeniden setlere döndüren dizi dikkat çeken hikayesiyle merakla bekleniyor. Reyting rekorları kıran dizi Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı gibi ünlü oyuncuları buluşturdu.

Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi - 1. ResimSEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, yeni sezon için senaryonun titizlikle hazırlandığını belirtirken 3'üncü sezon bekleyenleri üzdü. Dizi bu sezonun sonunda final yapacak. 

Kızıl Goncalar dizisinden daha ilk bölüm yayımlanmadan kötü haber geldi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...