Tgrt Haber

Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
25 Temmuz 2024 12:22 - Güncelleme : 25 Temmuz 2024 12:22
Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Başrolünde Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Eylül ayının başında çekimleri başlayan Kızıl Goncalar, 30 Eylül Pazartesi günü yayında olacak.

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar dizisi, 19. bölümle sezon finali yapmıştı. Eylül ayında çekimlere başlayacak dizinin yayın tarihi de netlik kazandı. 

KIZIL GONCALAR DİZİSİ 30 EYLÜL'DE YAYINDA 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eylülde sete çıkması ve en az iki bölüm stok yapılması planlanan dizide hikâye kaldığı yerden başlayacak. Kulis bilgilerine göre Şükrü Necati Şahin’in yazdığı, Ömür Atay’ın yönettiği dizinin 30 Eylül’de yayınlanacak birinci bölümü içinde zaman atlaması yaşanacak.

Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi belli oldu - 1. Resim

KIZIL GONCALAR'A YENİ OYUNCU GELİYOR 

Son olarak Tolga Tekin’in dahil olduğu diziden iki oyuncu ayrılacak. Ekibe bir kadın oyuncu dahil olacak. Meryem’e (Özgü Namal) hapishanede tanıştığı yeni bir arkadaş gelecek. Karakterin adı ve rolü kimin oynayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...