Tgrt Haber

Kızıl Goncalar izleyicisi küplere bindi! Yaprak Dökümü eleştirisi yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
08 Ekim 2024 11:21 - Güncelleme : 08 Ekim 2024 12:10
Kızıl Goncalar izleyicisi küplere bindi! Yaprak Dökümü eleştirisi yağdı

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın oynadığı Zeynep Tezel karakterinin sahnelerinin azaltılmasına eleştiri yağdı. Esma Yılmaz ile Mina Demirtaş'ın oynadığı karakterlerin ise aynı kişiden hoşlanması sonrası "Yaprak Dökümü Necla ile Leyla oluşturmaya mı çalışıyorsunuz" tarzında yorumlar yağdı.

Başrolünde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu​ ve Erkan Avcı'nın yer aldığı Kızıl Goncalar​ dizisinin son bölümüne izleyiciler tepki gösterdi. Yeni sezonda senaryoda büyük farklılıklar olurken, dizide iki kardeşi oynayan Zeynep Tezel ve Mira Alkanlı karakterlerinin değişimi sonrası izleyiciler, "Bu klişe senaryoyu yazmak zorunda mıydınız gerçekten" diyerek tepki gösterdi. 

KIZIL GONCALAR'A SENARYO ELEŞTİRİSİ 

Dün akşam 21. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkan Kızıl Goncalar dizisinde Mina Demirtaş'ın oynadığı Zeynep Tezel ile Mert Yazıcıoğlu'nun oynadığı Cüneyd karakterinin sahnelerinin azaltılmasına izleyicisinden tepki geldi. 

Kızıl Goncalar izleyicisi küplere bindi! Yaprak Dökümü eleştirisi yağdı - 1. Resim

İki kardeş karakterleri Zeynep ve Mira'nın ilk sezonda birbirine destek olmalarına beğeni yağarken, iki karakterin bu sezonda birbirine düşman olması da izleyiciyi sinirlendirdi. İzleyiciler, dizi hakkında, "Yaprak Dökümü benzetmeye çalışıyorlar", "Kızıl Goncalar'da Leyla ve Necla'yı izleyeceğiz" gibi yorumlar yapıldı. 

Kızıl Goncalar izleyicisi küplere bindi! Yaprak Dökümü eleştirisi yağdı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Esin 8 Ekim 2024 12:01

Herkesin sevdiği karakterleri daha az göstermek yerine onları da geliştirmeyi deneselerdi keşke dizideki ikili ilişkileri de biraz daha farklı açılardan ele alsalardı

Sonraki Haber Yükleniyor...