Tgrt Haber

Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i ile Ekin Koç buluşmasına esprili yorumlar yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 10:38 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:38
Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i ile Ekin Koç buluşmasına esprili yorumlar yağdı

Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd karakteriyle yer alan Mert Yazıcıoğlu ile Taş Kağıt Makas dizisiyle sete çıkmaya hazırlanan Ekin Koç bir araya geldi.

Kızıl Goncalar​ Cüneyd karakterini oynayan Mert Yazıcıoğlu​'nun dizi setine Taş Kağıt Makas​ dizisinde rol alacağı bilinen Ekin Koç​ ziyarette bulundu. İki oyuncuyu yan yana gören hayranlardan espri bombardımanı geldi. 

EKİN KOÇ'UN MERT YAZICIOĞLU'NA SET ZİYARETİ 

Oynadığı Cüneyd karakterindeki performansıyla alkışları toplayan Yazıcıoğlu yoğun set çalışmalara devam ederken, yakın arkadaşı Ekin Koç'tan bir sürpriz geldi. Yakın arkadaş oldukları bilinen iki isimden Ekin Koç, sosyal medya hesabından "Hocamdan reyting dualarımız aldık" notuyla fotoğraf karesi paylaştı. İki ismin paylaşımına kısa sürede beğeni yağarken, oyuncuların takipçileri “Muhteşem ikili”, “Sektörün en iyi oyuncuları” gibi yorumlar geldi.

Kızıl Goncalar’ın Cüneyd’i ile Ekin Koç buluşmasına esprili yorumlar yağdı - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...