Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti dizisine Yasak Elma'nın oyuncusu dahil oldu! Şebnem Dönmez ekranlara geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Ağustos 2024 11:01 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 11:03
Kızılcık Şerbeti dizisine Yasak Elma'nın oyuncusu dahil oldu! Şebnem Dönmez ekranlara geri dönüyor

Yeni sezona yeni oyuncularıyla devam edecek Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna final olan Yasak Elma dizisinde yer alan Şebnem Dönmez ile Servet Pandur dahil oldu.

Başrolünde Sıla Türkoğlu​, Evrim Alasya​, Sibel Taşçıoğlu​ gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Şebnem Dönmez'in Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi Heves rolüyle dahil olduğu diziye Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude ile diziye dahil oldu. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NE YASAK ELMA'DAN YENİ OYUNCU 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 23 Ağustos'ta çekimleri başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. Dönmez'in Heves rolüyle yer alacağı dizide, Servet Pandur da Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude karakteriyle diziye dahil oldu. Hacı Asude aynı zamanda Batuhan Yüzgüleç’in oynayacağı ve Nursema’ya partner olacağı konuşulan “Firuz”un da annesi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Kızılcık Şerbeti dizisine Yasak Elma'nın oyuncusu dahil oldu - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti dizisine Yasak Elma'nın oyuncusu dahil oldu - 2. Resim

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin merakla beklenen 3. sezon çekimleri ay sonunda başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun Kıvılcım’ın Meri lakaplı kuzeni Meryem’i oynayacağı dizide Fırat Çelik yayınevi sahibi Cemal’i oynayacak. Genç kuşağın son olarak Kızıl Goncalar’daki etkili performansıyla göz dolduran oyuncusu Batuhan Yüzgüleç “Firuz”u oynayacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...