Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Nilay’ın yıllar önce yaşadığı olay dizi oldu! Annesi yazdı, Özge Özpirinçci oynadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
11 Kasım 2023 09:23 - Güncelleme : 11 Kasım 2023 09:23
Kızılcık Şerbeti Nilay’ın yıllar önce yaşadığı olay dizi oldu! Annesi yazdı, Özge Özpirinçci oynadı

Dün akşam ilk kez başrolünde Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ’ın olduğu Sandık Kokusu dizisinin fragmanı yayınlandı. Dizinin senaryosunun Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek'in yaşadığı olaydan esinlendiği ortaya çıktı.

İlk fragmanı yayınlanan Sandık Kokusu dizisinin senaristi Melis Civelek, dizisinin senaryosunu kızı Feyza Civelek’in yaşadığı olaydan esinlenerek yazdığı ortaya çıktı.

FEYZA CİVELEK’İN YAŞADIĞI OLAY DİZİ OLDU

“Sandık Kokusu” dizisi yakında Show TV ekranında başlayacak. Demet Akbağ (Filiz) ile Özge Özpirinçci’nin (Karsu) anne kızı oynadığı dizide Melis Civelek ile Zeynep Gür ise senarist olarak karşımıza çıkacak. Merakla beklenen dizideki anne kızın arasını bozan çatışmayı başlatan olayın gerçekte de yaşandığı ortaya çıktı.

Kızılcık Şerbeti Nilay’ın yıllar önce yaşadığı olay dizi oldu! Annesi yazdı, Özge Özpirinçci oynadı

SANDIK KOKUSU ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ VE DEMET AKBAĞ'A EMANET 

Dün akşam ilk kez yayınlanan Sandık Kokusu”nun tanıtımda anne kız arasında çok sarsıcı bir kavga yaşanıyor. Filiz (Demet Akbağ), 3 çocuk annesi olan kızı Karsu’nun (Özge Özpirinçci) emanet ettiği torunu Kuzey’i kaybediyor. Filiz şehirler arası otobüs yolculuğu sırasında verilen molada torununu derin bir uykudayken bırakıp tuvalete gidiyor, tuvalet sırasında kuyruk olunca Filiz beklemek zorunda kalıyor. Bu sırada Kuzey, anneannesini yanında göremeyince otobüsten iniyor. Bu olayın aynısını senarist Melis Civelek’in Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle izleyici karşısına çıkan kızı Feyza Civelek’in yıllar önce yaşadığı olay olduğu ortaya çıktı.

Babasının çocukken Feyza Civelek’i otobüs yolculuğu sırasında kaybettiği öğrenildi. Melis Civelek’in kızının geçmişte yaşadığı olaydan esinlenerek “Sandık Kokusu” dizisinin hikâyesini kurduğu belirtildi.

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...