Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nde baba kızı oynadılar! İki oyuncunun eğlenceli karesine beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
08 Nisan 2024 22:08 - Güncelleme : 08 Nisan 2024 22:10
Kızılcık Şerbeti'nde baba kızı oynadılar! İki oyuncunun eğlenceli karesine beğeni yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul karakteriyle yer alan Kayra Şenocak ile kızı Mihri rolüyle Gizem Yanık, diziden ayrılmalarına rağmen sık sık bir araya geliyor. İki ismin eğlenceli karesi binlerce yorum aldı.

Başrolünde Evrim Alasya​, Sibel Taşçıoğlu​ ve Barış Kılıç​ gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonuna usta oyuncu Kayra Şenocak ile kızı rolünde genç oyuncu Gizem Yanık dahil oldu. Geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan iki isim, buluştu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan iki isim, "Birtakım özlemler giderildi" notunu düştü. İki isme Şenocak'ın eşi Ayşe Hanım da eşlik etti. 

Kızılcık Şerbeti'nde baba kızı oynadılar! İki oyuncun eğlenceli karesine beğeni yağdı - 1. ResimKızılcık Şerbeti'nde baba kızı oynadılar! İki oyuncun eğlenceli karesine beğeni yağdı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...