Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nde gözyaşları sel oldu! Anne kız sahnesine destek mesajları yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Ekim 2023 10:36 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 10:36

Dün akşam 33. bölümüyle ekranda olan Kızılcık Şerbeti’nde Doğa (Evrim Alasya) ve Kıvılcım (Evrim Alasya)’nın karşılıklı sahnelerine beğeni yağdı. İzleyicisinin gözyaşlarına boğulduğu sahnedeki diyaloglar ve oyunculuk performansları alkış topladı.

Başrolünde Sıla Türkoğlu​, Barış Kılıç ve Evrim Alasya’nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti​, dün akşam yayınlanan bölümüyle yine gündem olmayı başardı. Bebeğinin velayetini kaybeden Doğa’ya en büyük desteği annesi Kıvılcım​ verdi. Evrim Alasya​ ve Sıla Türkoğlu’nun karşılıklı sahnesine yorum yağdı.

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE ANNE – KIZ SAHNESİ BEĞENİ TOPLADI

Doğa’nın bebeğinin velayetini kaybettikten sonra zor günler geçirdi. Doğa’nın  “Bittim ben bittim” dedikten sonra annesi Kıvılcım’ın verdiği destek ve konuşma izleyiciyi ağlatmaya yetti. Kıvılcım’ın, “Bitemezsin. Kendin için sonra kızın için benim için kardeşin için anneannen için baban için bitemezsin. Yumruk mu yedin? Silkeleneceksin. Yaralandın mı? Doğrulacaksın. Düştün mü? Tekrar ayağa kalkacaksın. Bu dünyada kadın olmak bu demek! Sen hiçbir şey yapmadın, sadece haksızlığa uğradın. Şimdi sakın ağlayayım deme" sözleri takdir topladı.

Kızılcık Şerbeti’nde gözyaşları sel oldu! Anne kız sahnesine destek mesajları yağdı

KIZILCIK ŞERBETİ’NDE OYUNCULUKLARA YORUM YAĞDI

Dizinin izleyicileri anne-kız sahnelerini yorum yağmuruna tuttu. Evrim Alasya ve Sıla Türkoğlu’nun karşılıklı sahnelerine birçok kişi Evrim Alasya döktürdü resmen, 'Bu nasıl oyunculuktur gözyaşlarımı tutamadım, 'Evrim Alasya bu sahneyle bir ödül almalı artık' tarzında yorumlar yaptı.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...