Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nde yeni sürpriz! Farah Zeynep'ten sonra Ajda Pekkan geliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
29 Kasım 2023 14:53 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 14:58
Kızılcık Şerbeti’nde yeni sürpriz! Farah Zeynep'ten sonra Ajda Pekkan geliyor

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti’nde Farah Zeynep Abdullah’ın ardından bir sürpriz de Ajda Pekkan’dan geldi. Pekkan, fenomen dizinin 29 Aralık’taki 45. bölümüne konuk oluyor.

Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya​ ve Barış Kılıç​ gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisine bu hafta son olarak Bihter filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah​ konuk oluyor. Diziye 45. Bölümde is Ajda Pekkan​ konuk olacak.

AJDA PEKKAN KIZILCIK ŞERBETİ’NDE

Cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi başarıdan başarıya koşuyor. Bu hafta diziye Dilruba karakteriyle Farah Zeynep Abdullah konuk olurken, asıl sürpriz Ajda Pekkan’dan geldi. Dizinin 45. Bölümüne geçen sezon dizide şarkısı da çalınan Ajda Pekkan Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) program sunduğu kanalın yılbaşı eğlence programına konuk olacak.

Kızılcık Şerbeti’nde yeni sürpriz! Farah Zeynep'ten sonra Ajda Pekkan geliyor

DOĞUKAN GÜNGÖR AJDA PEKKAN'I İZLEMEYE GİTMİŞTİ 

Pekkan geçen sezon diziye RTÜK cezası verildiği günlerde sahne aldığı mekanda kendisini izlemeye gelen dizinin Fatih’i Doğukan Güngör’le sohbet etmiş ve sahneden sansür kararına tepki göstermişti.

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...