Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
26 Temmuz 2024 14:55 - Güncelleme : 26 Temmuz 2024 14:57
Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kara Dut dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. İrem Helvacıoğlu ve Burak Dakak’ın yer aldığı diziye son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakteriyle yer alan Selin Türkmen dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti'ndeki Çimen karakterine veda eden genç oyuncu Selin Türkmen'in yeni dizisi beli oldu. Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın titizlikle seçtiği Kara Dut dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.

SELİN TÜRKMEN İLE BURAK DAKAK PARTNER OLDU 

Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakteriyle yer alan Selin Türkmen, dizideki rolü bitmesi nedeniyle projeden ayrılma kararı aldı. Oyuncu diziden ayrılır ayrılmaz yeni projeyle anlaşma sağladı. İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan, Burak Dakak, Aslı İnandık, Onur Gürçay, Ebrar Karaban ve Naz Elmas’ın başrolünde yer aldığı Kara Dut dizisine Selin Türkmen de dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu! - 1. Resim

Dizide Burak Dakak, Zuhal’in (İrem Helvacıoğlu) büyük aşkı Tayfun’un kuzeni Bora olarak hikâyede yerini alacak. Dakak’ın partneri ve de ayrıca Zuhal’in de kız kardeşi olan Aslı’yı oynayacak isim ise Selin Türkmen oldu. 

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...