Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor!

Editör: Safa Keser / Kaynak: tgrthaber.com
27 Eylül 2024 23:56 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 01:42
Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor!

Kızılcık Şerbeti 69. bölüm yine milyonları Show TV ekranlarına kilitledi. Yalı Çapkını ile reyting mücadelesi veren Kızılcık Şerbeti son bölümde dikkat çeken bir olay yaşandı. Sürekli gündem olan dizide bu kez de fenomenlere gönderme yapıldı. Detaylar haberimizde… 

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Kızılcık Şerbeti​, en büyük rakibi olan Yalı Çapkını’nı geride bırakarak reyting​ şampiyonu olmaya devam ediyor. Son olarak Kızılcık Şerbeti 69. bölüm ile Show TV ekranlarında boy gösterdi. Dizide birçok dikkat çeken olay yaşanırken, fenomenlere yapılan gönderme ise gündem oldu.

Dizide Kayhan karakterine hayat veren Soydaş Soydan’ın sosyal medya fenomenlerine yaptığı gönderme herkesi şaşırttı.  Kayhan’ın, “fenomen ne oluyor?” sorusuna verdiği, “Hayat bedava oluyor. Para kazanıyorsun, harcamıyorsun, harcatmıyorlar. Mesela bir kuaföre gidiyorsun. Bir foto koyuyorsun sosyal medyaya aman efendim ödeme yapmayın, bizim reklamımızı yapın diyorlar.” yanıtı seyircinin dikkatini çekti. 

Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor! - 1. Resim

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Giray’ın Doğa’yı kullanması seyircileri çıldırtırken, Görkem’in planları da tansiyonu yükseltmeye devam etti. Dizideki dikkat çeken bir diğer olay da Nilay, Pembe ve Görkem’in kendilerini kilisede bulmalarıydı. 

Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor! - 2. Resim

Ömer ile Kıvılcım’ın ayrılmasının ardından Kıvılcım’ın Cemal ile yakınlaşması da tepkilerin odak noktası oldu. 

Son olarak Alev bebeği kucağına alıp Pembe’nin kapısını çalan Abdullah ise izleyen herkesi resmen çıldırttı. 

Kızılcık Şerbeti’nden fenomenlere olay gönderme: Hayat bedava oluyor! - 3. Resim

Öte yandan sevilen dizi geçtiğimiz haftalarda yayınlanan, bakıcının bebeğe uyku ilacı verdiği sahne dolayısıyla epey eleştiri almıştı. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde bu duruma da son verildi. 

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde adeta yer yerinden oynayacak. 

Alev bebek ile birlikte Pembe’nin kapısına gelen Abdullah boşanmaktan vazgeçmek isteyecek. Ancak Meri’nin yalıya bakıcı olarak gelmesi tüm dengeleri değiştirecek. Öte yandan Doğa ve Giray arasında resmen bebek bombası patlayacak. Doğa’nın hamilelik testi yapmasıyla ikilinin arası açılacak. 

Cemal ve Ömer’in karşı karşıya gelmesi de tansiyonu iyice yükseltecek. Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm 4 Elim Cuma akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe28 Eylül 2024 00:00

Kızılcık Şerbeti yine bomba gibi gidiyo, her bölüm meraklandıran bir şeyler oluyor, şu fenomenlere göndermeleri de çok güzel olmuş.

Sonraki Haber Yükleniyor...