Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'ne 'Görkem' geliyor! Tansiyon iyice yükselecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
23 Aralık 2023 09:17 - Güncelleme : 23 Aralık 2023 09:23
Kızılcık Şerbeti'ne 'Görkem' geliyor! Tansiyon iyice yükselecek

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine son olarak Bursa Bülbülü dizisinde rol alan Özge Özacar dahil oldu.

Başrolünde Evrim Alasya​, Müjde Uzman​ ve Sıla Türkoğlu’nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti’ne Özge Özacar, Görkem rolüyle dahil olacak.

ÖZGE ÖZACAR, KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDE

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü dün akşam izleyicisiyle buluştu. Her Cuma yayınlanan dizinin kadrosuna Görkem adlı önemli bir karakter katılıyor. Titiz bir çalışma sonrası Görkem rolü için Özge Özacar ile anlaşıldı. Özacar’ın Ömer (Barış Kılıç) karakterinin hayatına gireceği öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti'ne 'Görkem' geliyor! Tansiyon iyice yükselecek

ÖZGE ÖZACAR KİMDİR?

22 Nisan 1995 doğumlu Özge Özacar, 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziyle televizyonda ilk rolünü oynadı. Oyuncu daha sonra; Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem, Kefaret, Baba ve Kısmet gibi dizilerde rol aldı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...