Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen, bir ameliyat daha geçirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2024 08:55 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 09:02
Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen, bir ameliyat daha geçirdi

Beyin kanaması geçirdikten sonra ameliyata alınan Kızılcık Şerbeti oyuncusu Settar Tanrıöğen, bir ameliyat daha geçirdi.

Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Abdullah karakteriyle izleyici karşısına çıkan Settar Tanrıöğen, beyin kanaması​ geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Oyuncu ikinci kez ameliyata alındı. 

SETTAR TANRIÖĞEN, 2. KEZ AMELİYATA ALINDI 

Başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımdaki tedavisi süren usta oyuncu Tanrıöğen dün yeniden ameliyat​ oldu ve 1,5 saat süren yeni operasyonun ardından oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; şu anda yoğun bakımda olan oyuncuya ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağıyor. Settar Tanrıöğen’i kızı da bir an olsun hastanede babasını yalnız bırakmıyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen, bir ameliyat daha geçirdi

FEYZA CİVELEK ÜZÜNTÜSÜ DİLE GETİRDİ 

Settar Tanrıöğen'in Kızılcık Şerbeti'ndeki rol arkadaşı Feyza Civelek, rol arkadaşının gece aniden kötüleştiğini açıklayarak, "İnşallah toparlayacak, kendisi şu an yoğun bakımda. Herkes hastanede üzgünüz" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Tanrıöğen'in sette biraz kötü olduğunu dile getiren oyuncu, "Settar abiyi gördüm biraz kötüydü durumu ama bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah iyileşecek. Zaten son bölümde de dizide rol icabı kalp krizi geçirmişti bir de üstüne bu oldu o yüzden insanlar şok oldu ama iyileşecek inşallah Settar abiyi çok seviyorum. Buradan da çok öpüyorum acil şifalar diliyorum. " dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...