Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ''Estetiğim yok'' dedi, Demet Akalın'dan cevap gecikmedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 09:46 - Güncelleme : 04 Mart 2024 09:46
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ''Estetiğim yok'' dedi, Demet Akalın'dan cevap gecikmedi

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu katıldığı etkinlikte estetik yaptırdığı iddialarını yalanlayarak, “Estetiğim yok. Olsa da kimseyi ilgilendirmez.” deyince şarkıcı Demet Akalın’dan cevap gecikmedi.

Son dönemin en popüler isimlerinden biri olan oyuncu Sıla Türkoğlu​, estetik​ yaptırdığı iddialarına ilk kez cevap verdi. Estetik yaptırmadığını belirten Türkoğlu, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulurken, şarkıcı Demet Akalın​'dan da yorum gecikmedi.

SILA TÜRKOĞLU'NDAN ESTETİK AÇIKLAMASI 

"Hepimiz saraydan gelmiyoruz. Enteresan yorumlar geliyor. Normal bir ailem var. Estetiğim de yok. Olsa da kimseyi ilgilendirmez ama yok" diyerek estetik iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ''Estetiğim yok'' dedi, Demet Akalın'dan cevap gecikmedi - 1. Resim

DEMET AKALIN’DAN SILA TÜRKOĞLU’NA CEVAP GECİKMEDİ

Estetik iddialarını cevaplayan Sıla Türkoğlu’nun açıklamalarına bir kullanıcı için kullanıcının “Ergenlik hali ile farklı olabilir” sözlerine Demet Akalın, “Ergenlikten sonra dudak büyüyor mu biz de büyümedi” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...