Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ile Ata Ayyıldız'dan ilk poz

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
11 Ekim 2024 10:41 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 10:41
Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ile Ata Ayyıldız'dan ilk poz

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu, işletmeci Ata Ayyıldız ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medya hesabından ilk kez sevgilisi Ata Ayyıldız ile fotoğrafını paylaşan Sıla Türkoğlu'na oyuncu arkadaşlarından da mesaj geldi.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Doğa​ karakteriyle yer alan Sıla Türkoğlu​, sevgilisi Ata Ayyıldız ile ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı. 

SILA TÜRKOĞLU VE ATA AYYILDIZ'DAN İLK POZ 

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı karelere 'Anılar' notunu düştü. Sevgilisi Ata Ayyıldız ile ilk kez karesini sosyal medya hesabından paylaşan Sıla Türkoğlu'na oyuncu arkadaşlarından da mesaj yağdı. Daha önce Mardin'de bir düğünde ortaya çıkan Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız, böylece ilişkilerini duyurmuş oldu. 

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ile Ata Ayyıldız'dan ilk poz - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu ile Ata Ayyıldız'dan ilk poz - 2. Resim

ATA AYYILDIZ KİMDİR?

Sıla Türkoğlu'nun sevgilisi Ata Ayyıldız, Influencer Maerketin'in kurucusudur. Aynı zamanda bir kahve çikolata işletmesinin kurucusu da olan Ata Ayyıldız, birçok ünlü ile çalıştı. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilan11 Ekim 2024 11:55

Güzel bi çift olmuşlar birlikte iyi ki birbirimizi bulmuşlar

Sonraki Haber Yükleniyor...