Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni isim! İlk fotoğraf geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Mart 2024 20:19 - Güncelleme : 25 Mart 2024 20:19
Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni isim! İlk fotoğraf geldi

Kızılcık Şerbeti'nin bu hafta yayınlanacak bölümüne Giray karakteriyle dahil olacak Kaan Taşaner'den ilk fotoğraf geldi. Kaan Taşaner ve Sıla Türkoğlu'nun karesine beğeni yağdı.

Başrolünde Barış Kılıç​, Evrim Alasya​ ve Ceren Karakoç​ gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti​'nin kadrosuna Giray rolüyle Kaan Taşaner dahil oldu. Dizinin ilk fragmanı büyük ilgi görürken, oyuncunun partneri Sıla Türkoğlu ile karesi ise beğeni topladı. 

KAAN TAŞANER'DEN İLK KARE 

Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümüne yeni bir oyuncu dahi oluyor. Kaan Taşaner'in katıldığı dizide oyuncu, Giray rolüyle izleyici karlısına çıkacak. Ünlü bir ilaç şirketinin patronu olan Giray, önce Nilay’ın şüphesi nedeniyle daha sonra ise okuduğu okulda Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Doğa’nın karşısına çıkacak. Sıla Türkoğlu ile Kaan Taşaner'in ilk karesi sosyal medyada paylaşıldı. 

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni isim! İlk fotoğraf geldi - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni isim! İlk fotoğraf geldi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...