Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı hastanelik oldu, esprisi kahkahaya boğdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 09:28 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 09:28
Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı hastanelik oldu, esprisi kahkahaya boğdu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan rolüyle kamera karşısına geçen Rahimcan Kapkap, hastanelik oldu. Serum taktırdığı kolunu paylaşan oyuncudan esprili paylaşım geldi.

Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Abdullah rolüyle yer alan Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması​ geçirmesinin ardından dizinin bir diğer oyuncusu Rahimcan Kapkap da hastanelik oldu. Oyuncu, son sağlık durumunu sevenleriyle paylaşırken, düştüğü not yüzleri gülümsetti.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN METE'Sİ HASTANELİK OLDU 

Kızılcık Şerbeti'nin genç oyuncusu Rahimcan Kapkap, hastaneden paylaştığı fotoğrafla sevenlerini korkuttu. Rahatsızlanan oyuncu, serum taktırmak zorunda kaldı. Son bölümde Mihri karakterine söylediği ' Ben sana bakmam' sözlerine atıfta bulunan oyuncu, " 'Mihri ben sana bakmam' sahnesinin bedduaları yerini buldu sanırım" notuyla espri yapmayı da ihmal etmedi. 

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı hastanelik oldu, esprisi kahkahaya boğdu

SETTAR TANRIÖĞEN İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU

Beyin kanaması geçirdikten sonra apar topar ameliyata alınan usta oyuncu Settar Tanrıöğen, ikinci kez ameliyat oldu. 1,5 saat süren yeni operasyonun ardından oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; şu anda yoğun bakımda olan oyuncuya ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağıyor. Settar Tanrıöğen’i kızı da bir an olsun hastanede babasını yalnız bırakmıyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...