Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı Rahimcan Kapkap'ı ilk kez böyle göreceksiniz! Konuşmakta güçlük çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 09:25 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 09:26

Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakteriyle yer alan Rahimcan Kapkap En Çıkış Yapan Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Oyuncu ödülü geçtiğimiz yaz ölen babasına armağan ederken, duygusal anlar yaşadı.

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör’ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Metehan​ karakteriyle yer alan Rahimcan Kapkap, dün akşam ilk kez ödül aldı. En iyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Rahimcan Kapkap, konuşmasında duygusal anlar yaşadı. 

ÖDÜL TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞADI 

Serenay Sarıkaya​'nın damga vurduğu ödül gecesinde Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı Rahimcan Kapkap da ödül aldı. Ödülünü geçtiğimiz yaz hayatını kaybeden babasına  ithaf eden Rahimcan Kapkap yaptığı konuşmada “Bunu sizin elinizden almak çok kıymetli… Bugün sadece beni değil, hayatta en çok kıymet verdiğim ailemi de gururlandırdınız. Kızılcık Şerbeti’nin tüm ekibine, yapımcısına, senaristine, yönetmenine, kamera önündeki ve arkasında çay veren Mamuş abimize söz verdim. Teşekkür etmek istiyorum. Yılın en iyi işinde en iyi ekiple oynamak çok kıymetli ve müsadenizle ödülümü yazın kaybettiğim babama adamak istiyorum… Senin için baba gururlan…” sözleriyle salondakileri duygulandırdı. 

Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı Rahimcan Kapkap'ı ilk kez böyle göreceksiniz! Konuşmakta güçlük çekti - 1. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...