Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'e mahkeme yolu gözüktü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2024 11:06 - Güncelleme : 18 May 2024 11:18
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'e mahkeme yolu gözüktü

Mahkeme uyuşturucu alırken yakalanan oyuncu Feyza Civelek‘in ‘tanık’ sıfatıyla dinlenmesi için zorla getirilmesine karar verdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle popüler olan Feyza Civelek geçtiğimiz gün uyuşturucu alırken polislere yakalanmıştı. Civelek hakkında mahkeme ifadesinin alınması için zorla getirilmesine karar verdi.

FEYZA CİVELEK'E MAHKEME YOLU GÖZÜKTÜ 

Sabah’tan Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre; Ünlü oyuncu Feyza Civelek’in adının karıştığı uyuşturucu olayında yeni bir gelişme yaşandı. Civelek’in uyuşturucu temin etmeye çalıştığı iddia edilen Selçuk Ç.’nin yargılandığı davada, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Feyza Civelek’in 'tanık' sıfatıyla dinlenmesi için sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti ve Civelek'in zorla getirilmesine karar verdi. 

SELÇUK Ç.'NİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI 

İfade veren Selçuk Ç., bir süre Feyza Civelek ile sevgili olduklarını söyleyerek, tanıştıktan kısa bir süre sonra muhabbetlerinin uyuşturucu ortamına döndüğünü aktararak, “Ben de uyuşturucu kullanıyordum. O da uyuşturucu kullanıyordu. Yaklaşık 1.5 yıldır arkadaşız. Feyza yanına gittiğimde alkollü değildi. Uyuşturucu içmişti. Ben maddeyi torbacıdan alıp Feyza’ya götürüyordum. Beraber içecektik. İçemeden polis beni yakaladı. Ben uyuşturucu satmıyorum. Ben kullanıcıyım.” dedi. 

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'e mahkeme yolu gözüktü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...