Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı ‘Torpilli’ söylentisine ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 13:21 - Güncelleme : 04 Mart 2024 13:26
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı ‘Torpilli’ söylentisine ateş püskürdü

Kızılcık Şerbeti’nde Nilay karakteriyle yer alan Feyza Civelek, dizinin senaristi olan annesi Melis Civelek sayesinde diziye dahil olduğu iddiaları sosyal medyada yer alırken, oyuncudan sitem dolu

Adını Feriha Koydum ve Güllerin Savaşı gibi dizilerde rol alan Feyza Civelek​, senarist olan annesi Melis Civelek​'in torpili ile dizilerde rol aldığı iddialarına ateş püskürdü. Açıklama yapan Civelek, Kızılcık Şerbeti​ dizisi için audition verdiğini söyleyerek, çıkan haberlere isyan etti. 

FEYZA CİVELEK, TORPİLLİ İDDİALARINA SİTEM ETTİ 

Senarist annesi Melis Civelek sayesinde dizilerde rol aldığı iddia edilen "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş! Annemin yazdığı birkaç projede yer aldım evet ama o dizilere bile audition ile girdim ben herkese adil ve eşit olabilmek için. Audition’a girmeye hak kazanmam daha rahat oldu ama kendim geçtim orayı o yüzden bu torpil değil sadece bana açılan kapıdan kendim yükseliyorum imkanlarımı kullanarak. Aldığım eğitimlerle de bunu desteklediğimi düşünüyorum ayrıca. Umarım çok güzel projelerde beni görmeye devam edeceksiniz.” dedi. 

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı ‘Torpilli’ söylentisine ateş püskürdü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...