Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Farah Zeynep Abdullah açıklaması: Para almadan oynadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
04 Aralık 2023 17:08 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 17:12
Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Farah Zeynep Abdullah açıklaması: Para almadan oynadı

Kızılcık Şerbeti dizisine bir bölümlük konuk oyuncu olarak katılan Farah Zeynep Abdullah’ın herhangi bir ücret talep etmediği ortaya çıktı. Dizinin yapım şirketi, "Değerli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ücret karşılığında Kızılcık Şerbeti’ne konuk olduğu yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır” açıklamasını yaptı.

Kızılcık Şerbeti​ dizisine Dilruba karakteriyle bir bölüm dahil olan Farah Zeynep Abdullah​, günlerce konuşuldu. Sosyal medyada Abdullah’ın ücret talep ettiği iddiası üzerine dizinin yapım şirketinden açıklama geldi.

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada çıkan haberlerin ardından açıklama yapan yapım şirketi Farah Zeynep Abdullah’ın herhangi bir ücret talep etmediğini belirterek, “Değerli oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın ücret karşılığında Kızılcık Şerbeti’ne konuk olduğu yönünde basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Farah Zeynep Abdullah’ın Kızılcık Şerbeti’ni severek, beğenerek takip etmesi ve Yapımcımız Faruk Turgut’la olan dostluğuna binaen dizimize konuk olmuştur. Farah Zeynep Abdullah’ın bize verdiği destekten dolayı kendisi adına Türk Eğitim Vakfı’na bağışta bulunulmuştur. Kızılcık Şerbeti’ne güç katan Farah Zeynep Abdullah’a teşekkür ederiz…” İfadeleri kullanıldı.

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısından Farah Zeynep Abdullah açıklaması: Para almadan oynadı

FARAH ZEYNEP’İN OYUNCULUĞU ELEŞTİRİ ALDI

Kızılcık Şerbeti dizisine Dilruba karakteriyle dahil olan Farah Zeynep Abdullah'ın oyunculuk performansı kimi Kızılcık Şerbeti izleyicileri tarafından övgü alırken, kimi izleyiciler ise Farah’ın karakter üzerine çok çalışmadığını yazdı.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...