Tgrt Haber

Kızıyla aynı dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu, galada tüm kurtlarını döktü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Snob Magazin
06 Aralık 2023 10:41 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 10:41
Kızıyla aynı dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu, galada tüm kurtlarını döktü

Behzat Ç dizisinin efsane ismi Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin ile birlikte ilk kez Çekiç ve Gül: Behzat Ç dizisinde birlikte rol aldı. Galada baba-kız karşılıklı oynadı.

Erdal Beşikçioğlu​'nun 22 yaşındaki kızı Derin, babasından izinden giderek, oyuncu oldu. Erdal Beşikçioğlu,  kızı Derin’le BluTv’de 7 Aralık’ta 2. sezonu yayınlanacak olan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinde beraber kamera karşısına geçti. Baba ve kzıın dizinin galasındaki Ankara​ havası performasına beğeni yağdı. 

BABA VE KIZ İLK KEZ KAMERA KARŞISINDA 

Behzat Ç dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, kızıyla birlikte rol aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi'nin galasında görüntülendi. Snob Magazin’e röportaj veren baba-kızdan Erdal Beşikçioğlu, “Derin liseyi bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra ben tiyatro okumak istiyorum ama Türkiye'de okumayacağım baba sen bana torpil yaparsın ben yurt dışında okuyacağım dedi. Okulu bitirince Türkiye'ye döndü ve ne yapacağını düşünüyordu. Ben de 'Behzat Ç ile başlamak ister misin?' dedim. Derin de isteyince yapımcılarla görüştük” diyerek süreci anlattı.

Kızıyla aynı dizide rol alan Erdal Beşikçioğlu, galada tüm kurtlarını döktü

Derin Beşikçioğlu ise "Bir şeyi başarıcaksam ben Derin olarak başarmayı tercih ettim. Babamın yardımı tabii ki var ama bir işe beni onun sokmasını, elimden tutmasını o mantıkta istemedim." dedi.

BABA-KIZ GALADA KURTLARINI DÖKTÜ

Erdal Beşikçioğlu kendi izinden giden kızı Derin’le BluTv’de 7 Aralık’ta 2. sezonu yayınlanacak olan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinde beraber kamera karşısına geçti. Dizinin galasında baba- kız Ankara havası eşliğinde oynadı. O anlar kısa sürede sosyal medyada medyada ilgi gördü.

 

Kaynak: Snob Magazin
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...