Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı bana ‘Kobram’ diye hitap ediyor diyen Kobra Murat, sosyal medyada alay konusu oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2023 09:11 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 10:35
Cumhurbaşkanı bana ‘Kobram’ diye hitap ediyor diyen Kobra Murat, sosyal medyada alay konusu oldu!

‘Kobra Murat’ lakabıyla tanınan Roman şarkıcı Murat Divandiler, katıldığı bir programda kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme yaptıkları 2023 Roman Buluşması’nı anlatan Kobra Murat, “Cumhurbaşkanı beni çok seviyor, bana ‘Kobram’ diye hitap ediyor” dedi.

Katıldığı programda sunucu Buket Aydın’a özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kobra Murat​ Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisini dile getirdi. Görüşmelerini ve kendisini çok sevdiğini söyleyen Kobra Murat, "Cumhurbaşkanımız bana 'Kobram diye hitap ediyor" dedi. Bu ifadeleriyle sosyal medyada gündem olan Kobra Murat, kullanıcıların alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları “Seven sevdiğine kobram desin” gibi yorumlarda bulundu.

'KOBRAM' DİYOR BANA"

2023 Roman Buluşması'na katılan Kobra Murat, programa nasıl davet edildiği ile ilgili "20 Ocak'ta Ankara'da aslında konserim vardı. Devlet büyüklerimiz aradı, dediler ki 'Cumhurbaşkanımız sizi istiyor'. Dedim ki 'Çok gelmek isterdim ama o gün konserim var' dedim. Dediler 'İlla sizi istiyorlar' dedi. Ben de konserimi iptal ettim, seve seve gittim. Onlar da bana o kadar güzel davrandılar ki Cumhurbaşkanımızla program başlamadan önce 5-6 dakika konuşma imkânı da buldum. Cumhurbaşkanımız 'Kobram' diyor bana" ifadelerini kullanan Kobra Murat, "Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanım’ı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde beraber gezip Roman mahallesinin, yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. 'Kobra Murat'la gidelim' demiş. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı bana ‘Kobram’ diye hitap ediyor diyen Kobra Murat, sosyal medyada alay konusu oldu!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...