Tgrt Haber

Kobra Murat'ın peruğu başına iş açtı! Konserlerini bile iptal etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Haziran 2024 11:21 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 11:21
Kobra Murat'ın peruğu başına iş açtı! Konserlerini bile iptal etti

Kobra Murat adıyla bilinen Murat Divandiler, hiç çıkarmadığı peruğu yüzünden zor günler geçiriyor. Peruk sebebiyle kafasında enfeksiyon oluşan Kobra Murat, konserlerini bile iptal etti.

Yemekte Yaparım Salçayla, Kraliçe, Kaliteyiz Markayız Havalıyız gibi şarkılarla üne kavuşan Kobra Murat​, geçtiğimiz ay bağırsaklarından ameliyat olmuş ve zor günler geçirmişti. Kobra Murat şimdi ise sürekli taktığı peruğu ile sağlık sorunları​ yaşıyor. 

KOBRA MURAT PERUĞU YÜZÜNDEN KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

Uzun süredir sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan ünlü isme Onur Akay ulaştı. Paylaşım yapan Akay, “Canım dostum Kobra Murat’ın saçkıran hastalığına yakalandığı söylentileri çıkınca, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek için aradım. Murat bana böyle bir rahatsızlığının olmadığını, uzun yıllardır protez saç kullandığını ve en son protez saç için kullandığı bantlardan dolayı kafasında enfeksiyon​ oluştuğunu söyledi. Doktoru, bir ay boyunca peruk takmasını yasaklamış ve tedavisine başlanmış. Sağlık durumunun iyi olduğunu ve bu süre zarfında konserlerini ileri bir tarihe ertelediğini belirten Kobra Murat, herkese selam ve sevgilerini iletti.” dedi. 

Kobra Murat'ın peruğu başına iş açtı! Konserlerini bile iptal etti - 1. ResimKobra Murat'ın peruğu başına iş açtı! Konserlerini bile iptal etti - 2. Resim

Kobra Murat'ın peruğu başına iş açtı! Konserlerini bile iptal etti - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...