Tgrt Haber

Kolpaçino oyuncuları canlı yayında kavga etti! Gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Ocak 2024 11:29 - Güncelleme : 20 Ocak 2024 11:31

Mehmet Akif Ersoy’un konuğu olan Kolpaçino filmi oyuncuları Kubilay Penbeklioğlu ve Şafak Sezer, bazı sahnelerin silindiği iddiası üzerine canlı yayında tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan Penbeklioğlu, stüdyoyu terk etmek istedi ancak gerçek kısa süre sonra anlaşıldı.

Kolpaçino​ 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer​, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Penbeklioğlu, bazı sahnelerin kesildiğini söylemesi üzerine Şafak Sezer ile arasında tartışma çıktı. İki ismin şaka yaptığı kısa sürede anlaşıldı.

CANLI YAYINDAKİ KAVGANIN NEDENİ KISA SÜREDE ANLAŞILDI

Fragmandaki kendisine ait bazı sahnelerin kesildiğini söyleyen Penbeklioğlu, Şafak Sezer'e 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek çıkıştı. Buket Derelioğlu ile "Burası yeri değil, sonra konuşuruz" diyerek Penbeklioğlu'nu sakinleştirmeye çalıştı. "Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri" sözleriyle Penbeklioğlu çıkışınca sinirler bir anda gerildi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Mehmet Akif Ersoy, yerinden kalkarak oyuncuların arasına girdi. Penbeklioğlu'nun "Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor" diyerek şaka yaptığını söylemesi üzerine gerginlik yerini şakalaşmalara bıraktı. 

Kolpaçino oyuncuları canlı yayında kavga etti! Gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı

KOLPAÇİNO REKOR KIRDI 

12 Ocak tarihinde seyircisiyle buluşan Kolpaçino filmi, bir hafta bile geçmeden 441 bin 251 seyirci tarafından izlendi. Böylece yapım, son 4 yılda en iyi açılış yapan komedi filmi oldu.

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...