Tgrt Haber

Koltuk değnekleriyle görüntülenen Mert Ramazan Demir hayranlarını korkuttu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Muhabir Online
21 Aralık 2023 11:06 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 11:21

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir sette ayağını kırdı. Koltuk değnekleriyle görüntülenen oyuncu, hayranlarını korkuttu.

Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Mert Ramazan Demir​, sette ayağını kırdı. Koltuk değnekleriyle çekimlerde görüntülenen oyuncu, sevenlerini korkuttu.

MERT RAMAZAN DEMİR, AYAĞINI KIRDI

Geçtiğimiz gün sette kaza​ geçiren Mert Ramazan Demir, apar topar hastaneye götürüldü. Sevilen oyuncu, 2 gün aradan sonra tekrar sete geldiği ve koltuk değnekleri ile sete devam etmeye çalıştığı öğrenildi. 

Koltuk değnekleriyle görüntülenen Mert Ramazan Demir hayranlarını korkuttu

HAYRANLARI MESAJ YAĞDIRDI

Yalı Çapkını​ dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Mert Ramazan Demir’in koltuk değnekleriyle fotoğrafını gören takipçiler, sosyal medyada yorum yağdırdı.

AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İlk olarak Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir, rol arkadaşı Afra Saraçoğlu​ hakkında konuşarak, " Hayatımda kimse yok" dedi. Bebek'te görüntülenen Afra Saraçoğlu ise, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorularına ise,  "Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum" cevabını verdi. 

Kaynak: Muhabir Online
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...