Tgrt Haber

Korumaları muhabirleri itmişti! Can Yaman’ın savunması ‘pes’ dedirtti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 09:19 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 09:19
Korumaları muhabirleri itmişti! Can Yaman’ın savunması ‘pes’ dedirtti

İstanbul’a gelen oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz gün annesiyle görüntülendi. Yaman’ı görüntülemek isteyen muhabirlere oyuncunun korumaları müdahale etti. Tavırlara sinirlenen muhabirler, "Çok terbiyesizce" diyerek tepki gösterdi. Can Yaman’ın sosyal medyadaki savunması ise ‘pes’ dedirtti.

Uzun süredir yurt dışında olan Can Yaman​, geçtiğimiz gün Türkiye​'ye geldi. Annesiyle birlikte görüntülenen oyuncunun korumaları kendisini görüntülemek isteyen muhabirleri itince, ortaya tatsız görüntüler çıktı. 

KORUMALAR MUHABİRLERİ İTTİ 

Can Yaman'ın görüntü alınmasını engellemek için kendilerini iten korumalara tepki gösteren muhabirler, "Burası İstanbul​ Roma değil", "Çok terbiyesizce hareketler" diyerek sert çıktı.

Korumaları muhabirleri itmişti! Can Yaman’ın savunması ‘pes’ dedirtti - 1. Resim

CAN YAMAN'IN SAVUNMASI PES DEDİRTTİ 

Çıkan haberlerin ardından ailesiyle İstanbul'da çekilmiş karesini yayınlayan Can Yaman, korumalarının muhabirleri ittiği anlara da değinerek, "Bodyguardlarım(!) ve ben huzurlu İstanbul seyahatimiz. Can Yaman bildiğiniz gibi… Hani kameraları indirip beni artık çekmeyi bırakmıştınız, hani ben İtalya’nın yıldızıydım. E nerden çıktınız yine? Oh be çekmeyecekler diye biz de arada bir ona güvenip rahat rahat geziyorduk. Şimdiden söylüyorum, bundan sonra da konuşmayacağım. Olaylı bir gecem yok, tek olay sizlersiniz, rahatsızlık veren de sizlersiniz şov yapan da. Ben kendi aile ortamımda gayet keyifli ve huzurluyum, geçip arabama biniyorum.. Siz insanların gözüne ışıkları sokup yürümelerini engellediğiniz için size durup konuşulmadığında itildiğinizi kakıldığınızı terslendiğinizi düşünüyorsunuz, öyle bir şey de yok. Sadece huzur kaçıyorsunuz. Konuşmayı tercih etmiyorum ve gerekli bulmuyorum o kadar. Olay da yok skandal da. Bana müsaade, kendi sirkinizde size iyi oyunlar…" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...