Tgrt Haber

Kötü haberi duyuran Seray Sever hayranlarından dua istedi

28 Şubat 2022 09:32 - Güncelleme : 08 Mart 2022 15:14
Bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Seray Sever babasından gelecek sevindirici haberi bekliyor

İkiz bebeklerine hamile olan ünlü oyuncu Seray Sever doğuma kısa bir süre kala zor günler geçiriyor. Doğum günü paylaşımı yapan Seray Sever, babasının yoğun bakımda olduğunu belirterek sevenlerinden dua istedi.

Bebeklerini kucağına almaya hazırlanan Seray Sever babasından gelecek sevindirici haberi bekliyor

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Seray Sever, son olarak 'Doya Doya Moda' programında sunucu olarak karşımıza çıkmıştı. Sever programın ardından inzivaya çekilerek magazin dünyasından uzakta sessiz sakin bir hayat sürdürmeye başlamıştı.

Üç yıl önce Eray Sünbül ile dünya evine giren ünlü oyuncu yeni yıla sevindiren bir haber ile başlamıştı. Seray Sever sessizliğini ikiz bebeklere hamile olduğu haberini sosyal medyada paylaşmasıyla bozmuştu. Dün bir paylaşım yapan Seray Sever 49 yaşına bastığını ve doğum günü ile Miraç Kandilinin aynı güne gelmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Eşi ile birlikte yaptıkları doğum günü kutlamasının fotoğrafını paylaşan Sever, üzücü haberi de duyurdu. Ünlü oyuncu babasının entübe edildiği ve yoğun bakımda tedavi altına alındığını belirterek sevenlerinden dua istedi.

Seray Sever'in paylaşımı şu şekilde:

Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında. İstanbul'da ev istirahatinde olduğum için ve mevcut durumlardan dolayı ev halimizle pastamızı kestik.

Kötü haberi duyuran Seray Sever hayranlarından dua istedi

Her şeyin başının sağlık olduğunu belirten Sever, ailesine ve dostlarına 'İyi ki varsınız' diyerek sevenlerinin kandilini şu şekilde kutladı:

Allah'ım hepimizi her türlü hastalıktan, acıdan, kötülükten, üzüntüden, dertten korusun. Savaşlar bitsin. Maddi manevi ferahlık, bolluk bereket gelsin. İnsanların yüzü gülsün. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...