Tgrt Haber

Kötü Kan dizisi için kritik eşik! Bu bölüm kaderini belirleyecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
30 Eylül 2024 17:01 - Güncelleme : 30 Eylül 2024 17:01
Kötü Kan dizisi için kritik eşik! Bu bölüm kaderini belirleyecek

Yeni sezonda birçok yapım, büyük bütçeler harcayarak ekrandaki yerini aldı. BU dizilerden biri de başrolünde Damla Sönmez ile Ertan Sabah'ın yer aldığı Kötü Kan dizisi oldu. İstenilen izlenme oranına ulaşamayan Kötü Kan'ın kaderine önümüzdeki bölümü belirleyecek.

Başrolünde Ertan Sabah ve Damla Sönmez'in yer aldığı Kötü Kan dizisi istenilen izlenme oranına ulaşamayınca final kararıyla karşı karşıya kaldı. Kötü Kan dizisinin kaderi bu haftaki izlenme oranıyla belli olacak. 

KÖTÜ KAN DİZİSİ İÇİN KRİTİK BÖLÜM 

BU hafta 5. bölümle izleyici karşısına çıkacak Kötü Kan dizisi için bu bölüm büyük önem taşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Haftaya da seyircisi artmazsa “Kötü Kan” 6. bölümde ekrana veda edecek. Dizinin final yapması durumunda “Gizli Bahçe” dizisinin cuma günü yayınlanması planlanıyor.

Kötü Kan dizisi için kritik eşik! Bu bölüm kaderini belirleyecek - 1. Resim

KÖTÜ KAN DİZİSİ OYUNCULARI 

Kötü Kan dizisinin oyuncu kadrosunda; Ertan Sabah (Kartal), Damla Sönmez (Nazan), Hüseyin Avni Danyal (Fevzi), Levent Ülgen (Burhan), Mert Doğan, Gökçe Özyol, Tolga Güleç, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez yer alıyor. 

Kötü Kan dizisi için kritik eşik! Bu bölüm kaderini belirleyecek - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz30 Eylül 2024 17:04

Herkes kendini dizi yapımcısı sanıyor ama kaliteli bir iş çıkarmak kolay değilmiş ya

Sonraki Haber Yükleniyor...